Beter scoren in Google

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de manier een website hoog te laten scoren in bijvoorbeeld Google; hoog in de organische zoekresultaten op de voor relevante zoekwoorden.

Veel mensen denken dat het hebben van een goede, mooie website voldoende is om goed gevonden te worden door de zoekmachines, helaas is het tegendeel waar.

Door de juiste aanpassingen toe te passen op de inhoud, techniek en autoriteit van uw website, kunnen wij de uw positie van uw website binnen de zoekresultaten aanzienlijk verbeteren. En dat al vanaf slechts € 100,- per maand.

Aantoonbare resultaten

Wanneer uw website goed geoptimaliseerd is voor Google, nemen de kansen dat u hoog scoort in Google aanzienlijk toe. Hoger scoren betekent meer (potentiele) klanten bereiken, wat leidt tot meer omzet.

Voorbeeld van een van onze klanten. Door middel van zoekmachine optimalisatie scoort zijn nu de eerste plaats in de zoekresultaten van Google, op voor haar relevante zoekwoorden. Dit heeft enorme toename van geïnteresseerde websitebezoekers opgeleverd; een toename die aantoonbaar en meetbaar is.

Uw doelgroep bereiken

U heeft een mooie, gebruiksvriendelijke website, nu alleen nog bezoekers. SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, is de ultieme manier om bezoekers naar uw website te lokken. Bezoekers die al op zoek zijn naar uw dienst of
product. Al die bezoekerscijfers zijn meetbaar en kunnen heel effectief ingezet worden.

  • Altijd één aanspreek punt
  • Volledige controle over de werkzaamheden
  • Gedegen advies en regelmatige evaluaties
  • Transparante samenwerking
  • Rapportages volgens afgesproken frequentie
  • Altijd eerlijke adviezen en tarieven

Wij bouwen moderne webshops die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.