zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is tegen betaling advertenties plaatsen in een zoekmachine.

Er vindt pas betaling aan de zoekmachine plaats, wanneer er daadwerkelijk geklikt wordt op uw advertentie. Uw advertentie wordt alleen weergegeven wanneer er op de door u opgegeven zoekwoorden wordt gezocht, of in het geval van re-marketingcampagnes.

ZazouTotaal verzorgd zoekmachine advertenties door gebruik te maken van Google Adwords. Wij kunnen hierbij al helpen vanaf slechts € 70,- per maand

Afspraak is afspraak

Allereerst zullen we gezamenlijk de doelstellingen van een campagne bepalen. Hierin bespreken we wat het budget is en wat er bereikt kan worden met de Google Adwords campagne? Meer bezoekers die contact met u opnemen? Stijging in offerte aanvragen? Meer verkopen vanuit de webshop?

Wanneer het doel op papier staat, gaan wij aan de slag met een concept en een analyse. We spreken vervolgens af wanneer de campagne ingaat, hoe lang deze moet lopen en houden uiteraard nauw contact over de statistieken en effectiviteit van uw campagne.

Doelgerichte bezoekers

Google Adwords is een uiterst krachtig instrument. Advertenties worden op opvallende plekken op Google geplaatst, bovenaan in de zoekresultaten en aan de rechterzijde van de homepage van Google. Het doel van onze Adwords campagnes is om zoveel mogelijk kliks te genereren, tegen een zo laag mogelijk prijs.

  • Nieuwe (potentiële) klanten
  • Meer offerteaanvragen
  • Stijging van omzetcijfers

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de manier een website hoog te laten scoren in bijvoorbeeld Google.

Met zekerheid gevonden worden op relevante zoekwoorden

Met ons zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse, gaan wij in Google je concurrent verslaan.