WordPress website laten maken

Een website laten maken die goed vindbaar is in Google

Wanneer je een WordPress website wilt laten maken, dan wil je wel een ontwerp laten maken dat past bij jou en je bedrijf.  ZazouTotaal kan je daar goed bij helpen, want we hebben meer dan 10 jaar ervaring.  Een website van ons ziet er niet alleen piekfijn uit, maar is ook gebruiksvriendelijk voor jou als eigenaar en ook voor klanten.  Bovendien zorgen we ervoor dat deze goed door zoekmachines wordt gevonden.  Op die manier kun jij snel hogere verkopen realiseren en hoef jij je alleen nog bezig te houden met je bedrijf.

Nieuwe website laten maken kan bij ons al vanaf € 699,-

Wil je bij ons je webshop of website laten maken?  Dan vertellen wij je graag hoe we te werk gaan. Als eerste nemen we je wensen door.  Wil je bijvoorbeeld sliders of andere speciale dingen voor je site? Dan maken wij dat voor jou in orde. Vervolgens stuur je ons een document terug met daarin inhoud voor de site.  We kunnen de teksten ook voor jou schrijven. Dan gaan we aan de slag en binnen een paar weken kunnen we je het resultaat laten zien. Ben je akkoord, dan zetten we de website online. En anders voeren we eerst nog wat aanpassingen uit. Wil je tevens een nieuw logo laten maken of een andere huisstijl? Dan kunnen we je hierbij ook helpen.

OnzeWordPress websites scoren zeer hoog in de Google zoekmachine

Bij ons kun je meer dan alleen een website laten ontwerpen die er mooi uitziet. Wij zorgen er ook voor dat je hoger scoort in Google en andere zoekmachines. Je zult merken dat klanten jou sneller vinden en niet de concurrent. Op die manier kun je zonder enige moeite je omzet laten stijgen. Op die manier willen we onze klanten tevreden maken. En we doen meer:

  • Gespecialiseerd in webdesign en online marketing
  • Ook voor WordPress webhosting, zit je bij ons goed
  • Heldere en lage tarieven voor al onze diensten
  • Altijd GTRATIS support en ondersteuning
  • Ook voor het ontwerpen van uw logo of huisstijl
  • Altijd blijvend een website voorstel aanvragen

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Wij zijn jouw beste keus, wanneer je een website wilt laten maken

Welke tools je ook in je website wilt hebben, wij maken het voor jou in orde. Ook qua design luisteren we goed naar jouw wensen. Wij zijn pas tevreden, wanneer jij dat ook bent als je bij ons een website wilt laten maken. Vooraf even kennismaken en je wensen doornemen? Of heb je nog vragen die je wilt stellen? Bel ons dan: 0492-236 015. Je mag ook een e-mail sturen naar info@www.totaalwp.nl of laat een berichtje achter via ons online contactformulier.

Vrijblijvend website voorstel

Vul het formulier in en we zullen u direct een mail sturen over dit unieke aanbod:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Door uw gegevens in te vullen, gaat u ermee akkoord dat ZazouTotaal deze zal verwerken volgens hun privacyverklaring.