Wees Succesvol online met ons Website SEO Ranking  programma

Voor een klein bedrag per maand, zorgen wij voor een betere vindbaarheid in Google.

Website SEO Ranking is een programma dat wij u exclusief aanbieden en dat u stap voor stap, ondersteunt bij het optimaliseren van jouw website. Dankzij ons Website SEO Ranking programma is jouw website sneller hoger in de ranking van Google tegen een fractie van de normale kosten die u kwijt zou zijn aan externe bureaus die dit ook zo doen maar dan voor veel hogere tarieven.

Hoe gaat ons Website SEO Ranking programma te werk

Ons Website SEO Ranking programma werkt, kort gezegd, met een 3-stappenplan:

1. Opstarten en planning

Website SEO Ranking analyseert jouw website en vraagt om specifieke relevante informatie om jouw website te optimaliseren. Dit behelst o.a. de branche waarin je werkzaam bent. Samen met jou onderzoekt Website SEO ranking de optimale zoekwoorden waardoor je te vinden bent in zoekmachines. Na een gedetailleerde analyse van jouw website in mate van optimalisatie, bepaalt Website SEO Ranking een individueel opgestelde strategie om jouw website verder te optimaliseren.

2. Implementatie

Zodra het Website SEO Ranking programma is opgestart en ingericht voor uw website, gaan wij maandelijks voor u aan de slag om de best mogelijke resultaten in de bekende zoekmachines zoals Google en Bing voor u te behalen. Dit doen we door o.a. goed te onderzoeken wat de waarde van uw zoekwoorden zijn, en hoe vaak daar dan ook daadwerkelijk binnen uw regio op gezocht word. Niet interessante zoekwoorden of met een te laag zoekvolume zullen wij dan automatisch verwijderen en vervangen door betere zoekwoorden. Ook long tail zoekwoorden zullen wij in Website SEO Ranking gaan inzetten voor de juiste vindbaarheid.

Ook word er door ons maandelijks onderzocht of uw H1 en H2 tags nog interessant genoeg zijn voor Google, en of uw teksten wel Google vriendelijk zijn. Indien dat niet het geval is gaan wij in overleg met u gewoon uw webteksten op bepaalde pagina’s herschrijven voor Google, zodat uw website tenslotte in de top 10 van Google beland.

Ook zitten continue op de hielen van uw directe concurrenten, want we gaan ook continue uw concurrenten analyseren om te kijken wat zij doen, en wat Website SEO Ranking nog kan doen om uw concurrentie op pagina 1 te verslaan. Kortom met het Website SEO Ranking programma zijn wij in staat om binnen enkele maanden een top 10 positie in Google te verwerven en er daarnaast voor te zorgen dat we die top 10 positie behouden.

3. Maandelijkse rapportage

Wij monitoren continue uw website voor de beste resultaten, en om u daarvan op de hoogte te brengen, ontvangt u van ons maandelijks een zeer uitgebreid rapport in de form van een PDF waarin wij in ruim 50 pagina’s u inlichten over de ranking van uw website in Google.

Indien u zich wil aanmelden voor ons unieke Website SEO Ranking programma, zullen wij na het aanmaken van uw nieuwe account in ons systeem, ook het systeem voor uw website moeten gaan inrichten en gereed maken voor dit zeer succesvolle Google optimalisatie programma, De éénmalige kosten hiervan zijn  € 149,- per website.

Zodra uw website is aangemeld en ingericht in ons Website SEO Ranking programma, dan gaan we pas echt van start met het continue indexeren, aanpassen en monitoren van uw website in Google. Wij houden ook continue uw concurrenten in de gaten, en proberen deze dan ook lager te laten ranken als uw website. En dit voor slechts € 100,- per maand (min 12 mnd)

Met ons zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse, gaan wij in Google je concurrent verslaan.