Website op maat laten maken vanaf € 849,-

Wordt ook online goed en professioneel zichtbaar met een mooie website “Op maat”. En wij maken die voor je…

Als u kiest voor ons waanzinnig mooie website op maat pakket dan gaan wij voor u aan de slag met het bouwen van een uniek en geheel op maat gemaakte website thema, in dit webdesign thema verwerken wij uiteraard uw gehele bedrijfs en/of huisstijl inclusief uw bedrijfs logo. Daarnaast gaan we voor u aan het werk om alle pagina omschrijvingen en benodigde plugins te installeren voor het goed laten functioneren van uw website, u moet dan denken aan o.a. een contactformulier, fotoalbum, slider, social media buttons, Google maps, chat module, enz enz.

Website laten maken voor een betaalbare prijs!

Zodra dat allemaal door ons naar wens is ingericht zijn wij klaar voor het plaatsen van de door u aangeleverde content, zoals alle webteksten en afbeeldingen. Als vervolgens alles op de juiste pagina geplaatst is, gaan we samen met u vervolgens de gehele website controleren en waar nodig nog de laatste kleine aanpassingen doorvoeren, zodra u tevreden bent over de website gaan we de website online op internet plaatsen en vervolgens aanmelden bij Google. Intussen gaan we uw website optimaliseren voor de zoekmachines zoals Google en Bing, want goede vindbaarheid is uiteraard zeer belangrijk. En dat alles voor slechts € 849,-

Een transparante werkwijze

Wij van ZazouTotaal hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het hanteren van een transparante aanpak draagt hieraan bij. Zo volgt onze webdesigner altijd een vast stappenplan:

  • Altijd een scherpe offerte op maat
  • Snelle actie zodra jij akkoord gaat
  • Binnen 2 weken is de demo website klaar
  • Zeer scherpe tarieven. website vanaf € 699,-
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Altijd makkelijk zelf aanpassingen doen

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op

Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn.

En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, vraag dan hieronder uw vrijblijvende offerte