Technisch onderhoud WordPress website € 25,-

Profiteer van Premium WordPress plugins bij een WordPress onderhouds abonnement..

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe updates van WordPress uit. Ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van je WordPress omgeving is belangrijk. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligsupdates. Zo blijft je website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties van je website. Laat ZazouTotaal dit werk voor je uit handen nemen. WordPress onderhoud is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.

ZazouTotaal heeft veel ervaring met WordPress onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Naast het up-to-date houden van je WordPress omgeving, profiteer je van meer voordelen. Je kunt standaard gebruik maken van premium WordPress plugins zoals Formidable Forms en Akismet. Een besparing van maar liefst € 70,-. ZazouTotaal vindt een veilige WordPress omgeving belangrijk. Wij bieden onze onderhoudsabonnementen daarom tegen een scherpe prijs aan.

Het WordPress onderhouds-abonnement kost slechts € 25,- per maand. (wordt voor 1 jaar gefactureerd)per maand

De Technische onderhoud van uw WordPress website is bij ons goed geregeld, zodat u daar verder niets voor hoeft te doen.

  • WordPress CMS Update
  • Theme update
  • WordPress plugin updates
  • Premium spamfilter
  • Database opschonen
  • Extra beveiliging software
  • ZazouTotaal support

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.