Website laten maken vanaf € 699,-

De website als ultiem visitekaartje van jouw bedrijf. Een website geschikt voor gebruik op smartphone en tablet.

Wij maken het jou als ondernemer met ons waanzinnig complete totaal websitepakket wel heel erg makkelijk, want je hoeft als je voor dit totaal website pakket kiest echt helemaal niets zelf meer te doen, want wij gaan na ons informatieve intakegesprek voor jouw aan de slag om jouw unieke en uiteraard zeer professionele website bouwen exact zoals jij dat graag wenst. We starten met het ontwerpen van uw eigen unieke website thema wat wij voor jouw geheel in huisstijl gaan ontwerpen, vervolgens gaan we de website vorm geven door het aanmaken van de diverse informatiepagina’s en het plaatsen van de benodigde plugins om er voor te zorgen dat alle website functionaliteiten in de website zitten.

Ontwerp anno nu.

Een mooie website hebben is niet genoeg.

Zodra wij klaar zijn met de complete bouw van uw website, zullen we samen met jouw de gehele website gaan controleren en testen, en waar nodig nog wat aanpassingen uitvoeren om hem vervolgens online op internet te plaatsen. Vervolgens gaan we je website optimaliseren volgens de laatste Google normen, zodat uw website zeer snel goed in Google vindbaar zijn. Als dat allemaal klaar is zullen we uw website bij Google gaan aanmelden zodat Google je website snel kan komen indexeren.

Vervolgens zullen wij jouw in persoonlijke sessie alles uitleggen hoe jij je website zelf zeer eenvoudig uw teksten en foto’s kunt aanpassen, of hoe je meer pagina’s toevoegt. Ook ontvangt je van ons een zeer eenvoudige handleiding (PDF).

Een transparante werkwijze

Wij van ZazouTotaal hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het hanteren van een transparante aanpak draag hieraan bij. Zo volgt onze webdesigner altijd een vast stappenplan:

  • Altijd een scherpe offerte op maat
  • Snelle actie zodra jij akkoord gaat
  • Binnen 2 weken is de demo website klaar
  • Zeer scherpe tarieven. website vanaf € 699,-
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Altijd makkelijk zelf aanpassingen doen

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op

Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de Vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn.

En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, vraag dan hieronder uw vrijblijvende offerte