Website Google optimalisatie programma vanaf € 249,-

Dankzij onze juiste en goede aanpak bent u straks wel vindbaar en zicht op pagina 1 van Google. Ervaar het zelf…

Wij garanderen hogere posities in Google, dus meer bezoekers en dus meer klanten. Wij zorgen dat uw website de juiste zoekwoorden bevat, zodat uw website goed gevonden word in Google. En dat alles vanaf slechts € 249,- (deze prijs geldt enkel voor website met het WordPress CMS. Andere CMS systemen en daarbij behorende tarieven in overleg)

Zoekmachine optimalisatie

Wanneer u op het punt staat een nieuwe website te (laten) ontwikkelen, raden we u sterk aan allereerst na te denken over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie.Een nieuwe website is een flinke investering en alleen als u zoekmachine optimalisatie integreert heeft u optimaal rendement van deze kostenpost.

Ook als u al een website heeft, kan het verstandig zijn ons eens te laten kijken of uw zoekmachine optimalisatie inderdaad optimaal is. Gedegen zoekmachine optimalisatie zorgt er niet alleen voor dat u meer gevonden wordt, maar ook dat u de juiste bezoekers trekt.

Wilt u dat wij uw website onder de loep nemen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij brengen u met veel plezier een advies uit over zoekmachine optimalisatie.

De rol van Google

Internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar liefst 98% van alle potentiele klanten gebruikt internet, en dan met name Google, om informatie in te winnen voordat men een aankoop doet of offerte aanvraagt

Aangezien veel van deze consumenten niet verder kijken dan de eerste pagina met zoekresultaten in Google, is het van groot belang dat ook uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt. Zoekmachine optimalisatie van ZazouTotaal zorgt hiervoor

​Ook uw bedrijf gevonden in Google

Het is van groot belang dat er bij zoekmachine optimalisatie gebruikgemaakt wordt van de juiste woorden. Het is nagenoeg zinloos om woorden te gebruiken die nauwelijks gezocht worden op Google. Door de inzet van zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website wel gevonden wordt in Google.

Besteed uw zoekmachine optimalisatie aan ons uit

 

Inzet van zoekmachine optimalisatie is een proces. U bent niet van de een op de andere dag de hoogst rankende link op Google; we beloven geen gouden bergen. Wat we wel beloven is dat we altijd op de hoogte zijn en blijven van de updates van Google, zodat we uw website altijd op de beste manier kunnen vertegenwoordigen. Ook optimaliseren we uw website niet alleen technisch, maar ook inhoudelijk. Door inzet van bijvoorbeeld promotie en linkbuilding zal uw website steeds hoger ranken.

Wat doen we om uw website beter gevonden te laten worden in Google

(We doorlopen o.a. de volgende stappen om uw website in de top 10 van Google te plaatsen)

  • Analyze van jouw website
  • Hoe ziet Google jouw website
  • Zoekwoorden analyze
  • Welke zoekwoorden wel en niet
  • Optimalisatie van jouw website
  • Optimalisatie van content op je website
  • Toevoegen van SEO teksten
  • Linkbuilding op interessante websites
  • Yoast premium Licentie

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Of neem een jaar abonnement op ons SEO Ranking optimalisatie programma!

Met ons nog niet geëvenaarde SEO Ranking programma waken wij 24 uur per dag over uw positie in Google, wij monitoren continue uw positie in Google, ook gaan wij onderzoek doen naar uw directe concurrenten en proberen u daar voorbij te streven door het continue onderzoeken en ranken van de door ons gekozen zoekwoorden. Kortom ons SEO Ranking programma zorgt ervoor dat u op pagina 1 de hoogst mogelijke positie gaat behalen.
Klik hier indien u hier meer over wilt weten.