Je eigen website bouwen in één dag

Als je op zoek bent naar een manier om snel je eigen website te hebben, maar je bent niet in staat om een dure webdesigner in te huren, dan is deze workshop echt iets voor jou. Ook zou jij het fijn vinden om te weten hoe je zelf je webcontent aanpast, en hoe je alle andere dingen in je website instelt. Ook ben jij heel nieuwsgierig hoe je alles in je website goed instelt zodat hij er goed uitziet, en in ieder geval wil jij niet afhankelijk zijn van een webdesigner.

Bij ons is dat mogelijk voor slechts € 499,-

Uiteraard weet jij ook dat een webdesigner ook een vak is en dat het maken van een mooie en unieke website veel tijd kost. Daarom heb ik het voor jouw dan deze perfecte en zeer betaalbare oplossing. Want wij gaan gewoon samen jouw professionele website met WordPress maken in slechts 1 dag

Ik heb namelijk al vaker de vraag gehad van klanten, en daarom is deze WordPress website echt iets voor jouw.

Maak kennis met ons uniek WordPress website systeem

In een één-op-één-workshop van één dag gaan we samen een website opzetten met het CMS programma WordPress. We maken dan samen een afspraak om samen aan de slag te gaan met het bouwen van jouw website. En voor die afspraak regel jij zelf op mijn aanwijzing een goede en betrouwbare hosting (wij bieden zelf ook een een zeer goede en betaalbare hosting). We gaan tijdens deze 8 uur durende workshop die plaats vind op ons kantoor in Helmond samen een WordPress website opzetten, allereerst lopen we in een sneltreinvaart alle belangrijke basisinstellingen door, zodat alles meteen goed staat en je in principe weer waar alles zit. Daarna leer ik jou hoe je zelf pagina’s, teksten en beeldmateriaal zoals foto’s en video’s toevoegt. En daarna gaan we jouw wensen voor het design bespreken en vervolgens doorvoeren. Vervolgens ga jij de webpagina’s vullen met de door jouw zelf meegebrachte webteksten en afbeeldingen, terwijl ik zoveel mogelijk jouw wensen wat betreft kleur en huisstijl, maten en lay-out doorvoer. En daarnaast zal ik ook nog de plugins voor de juiste functionaliteiten installeren en activeren. We bespreken daarna samen nog even je verdere wensen voor je website (wellicht zou je het fijn vinden om er een webshop aan te koppelen, of andere belangrijke functies, en hoe we doorgaan.

Samen bouwen we jouw website in één dag voor € 499,-

n de regel is de geplande 8 uur meer dan genoeg om je website naar wens te bouwen en in te richten. De kans dat ons dat samen gaat lukken is het grootst als jij vooraf precies weet wat je wilt, en dat je ook al je eigen teksten en afbeeldingen bij de hand hebt. Mocht dat niet het geval zijn dan is het mogelijk om er tijdelijk sample of fictieve teksten en afbeeldingen in te plaatsen, zodat jij dan achteraf thuis op je gemak alle teksten en afbeeldingen naar smaak kunt aanpassen.

Na de workshop krijg je van mij ook nog maximaal 2 uur gratis support of nazorg, waarin ik nog dingen voor je aan kan passen in de lay-out. Uiteraard spreekt het voor zich dat je mij altijd mag bellen, mailen of schatten voor al je vragen.

Mocht je na verloop van tijd meer ondersteuning van mij nodig hebben, dan kunnen we bespreken wat je wensen of ideeën zijn, en bespreken wat dan de eventuele kosten zullen zijn. Maar mijn ervaring is dat de meeste mensen die deze WordPress website workshop hebben gevolgd heel goed verder kunnen met hun website, en zeker als ze de Gratis bijgeleverde WordPress handleiding goed lezen is dat verder geen probleem. Maar weet wel dat mocht je ergens niet goed uitkomen of je loopt vast je altijd terug kunt vallen op onze zeer betrouwbare en klantvriendelijke helpdesk..

  • Keuze uit ruim 340 professionele pro themas
  • Aanmaken en inrichten website
  • Plaatsen van alle eigen teksten en afbeeldingen
  • Pagina’s optimaliseren voor zoekmachines
  • Uitleg van het WordPress CMS systeem
  • Altijd makkelijk zelf aanpassingen doen

Wij bouwen moderne webshops die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Workshop bonus pakket

Deze workshop / cursus kost slechts € 499,-

Inclusief een gouden USB stick met het gehele cursus materiaal, onze unieke WordPress handleiding, professioneel website thema en alle benodigde plugins.