Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Met onze ervaring van ruim 10 jaar, zijn wij in staat om u een totaalpakket aan te bieden. Want alles van A tot Z kunnen wij voor u regelen

04-Home-v4

Website

WORDPRESS / WEBSITE / BLOG
Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie. En staat garant voor hoge conversie.
img_project11

Webshop

WOOCOMMERCE / OPENCART / PRESTASHOP
Op zoek naar een webbureau die voor jouw organisatie een resultaat gerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.
blog2

Bedrijfs APP

HYBRIDE APP / WEB APP
Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij ZazouTotaal. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.
6

Webhosting

SSD SERVERS / PREMIUM HOSTING
Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.
wordpress-onderhoud-1200-720x400

Website onderhoud

BEVEILIGING / BACK-UPS / UPDATES
Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.
5

Cursus webdesign

WORDPRESS / WORKSHOP / CURSUS
U wilt zelf leren een website te bouwen en online marketing te optimaliseren. Meld u snel aan voor deze 1-daags cursus. En ervaar zelf hoe leuk het is om je eigen website te bouwen.