SEO copywriting is teksten schrijven voor internet, en scoor daarmee hoger in Google!

Met SEO copywriting is het schrijven voor bezoekers en voor Google. Effectieve copywriting zodat je website gevonden wordt én je nieuwe klanten genereert.!

Teksten schrijven is een vak apart, zeker als het teksten moeten zijn die goed gevonden kunnen worden door de meest gebruikte zoekmachines. Daarom nemen wij, voor nieuwe websites, het schrijven van de webteksten graag van u over.

Hoe gaan we te werk

Een ervaren copywriter van ZazouTotaal zal contact met u opnemen voor het plannen van een telefonisch interview. Tijdens dit interview zullen er gerichte vragen gesteld worden over uw bedrijf/organisatie. U zult onder andere gevraagd worden wie u bent, wat uw bedrijf doet en wat u wilt uitdragen. Onze copywriter zal vervolgens met deze informatie aan de slag gaan. Het schrijfproces gaat altijd in nauw overleg met degene die uw nieuwe website bouwt, u heeft er geen omkijken naar.

Een goede tekstschrijver kan de essentie van uw verhaal vangen en deze vertalen in teksten die geschikt zijn voor uw website. Meestal ontvangt u binnen een aantal dagen een proeftekst, zodat er een correctieronde kan plaatsvinden. De teksten worden pas op uw nieuwe website geplaatst wanneer u er helemaal tevreden mee bent.

Teksten redigeren of herschrijven

Ook als u reeds een website hebt, die u onder handen wilt laten nemen door ZazouTotaal op het gebied van zoekmachine optimalisatie, kan het verstandig zijn overleg te hebben met onze copywriter. Wellicht zijn de teksten op uw website verouderd en brengen ze niet langer uw boodschap goed over, of zijn ze niet up-to-date genoeg voor de zoekmachines.

Bestaande teksten

Wanneer u de teksten voor uw nieuwe website reeds geschreven hebt, kijkt onze copywriter graag even over uw schouder mee. De copywriter zal ervoor zorgen dat er niets over het hoofd is gezien en dat de webteksten voldoende essentiële zoekwoorden bevatten.

Wanneer u van onze copywriting diensten gebruik wilt maken dan zijn wij u graag van dienst. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande teksten op uw website, brochure, folder, catalogus of boek volledig te ons te laten redigeren en waar nodig herschrijven.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een gunstig voorstel kunnen doen naar aanleiding van uw wensen.

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.