Nieuwe website laten maken € 699,-

Met ons “Basis” website pakket bouwen wij voor u een zeer complete website, in uw huisstijl en zeer professioneel…

Met ons waanzinnig mooie “Basis” website pakket bouwen wij voor u een geweldig mooie en zeer professionele website met alle vele functie’s zoals een slider, Google maps, contact pagina etc, etc. Wij ontwerpen voor u de gehele template of thema geheel naar wens en in uw eigen huisstijl. Daarnaast bent u zelf in de gelegenheid om uw eigen teksten en afbeeldingen te plaatsen op de juiste pagina’s van uw nieuwe website. Door ons zeer éénvoudige WordPress CMS systeem is dat voor u in een handomdraai gebeurd. Uiteraard leggen wij u alles uit over de werking van het WordPress CMS systeem, maar tevens ontvangt u van ons een digitale handeling in PDF formaat waar alles nogmaals duidelijk staat uitgelegd. Dus kortom met ons betaalbare “Basis” webdesign pakket scoort u hoge ogen bij uw klanten, vrienden, familie of overige bekenden. En dat voor slechts € 699,-

Maar ook de Webhosting en technische onderhoud is bij ons goed geregeld, zodat u daar verder niets voor hoeft te doen.

Zodra uw nieuwe website klaar plaatsen wij deze op de meest veilige en snelste servers van Nederland, Zodat uw website dan ook altijd zeer snel laad voor het gebruik van uw bezoekers. Niet alleen bezoekers waarderen websites die lekker snel zijn, maar ook Google laat u beter en hoger in Google zien, dan wanneer uw website wat traag is. En natuurlijk zorgen wij er dagelijks voor dat uw website alle technische updates van plugin, CMS en thema ondergaat. Ook het maken van dagelijkse back-ups van uw complete website zijn noodzakelijk. Kortom wij zorgen ervoor dat uw website altijd in top conditie is, waar u zelf totaal geen omkijken naar heeft.

  • Altijd een scherpe offerte op maat
  • Snelle actie zodra jij akkoord gaat
  • Binnen 2 weken is de demo website klaar
  • Zeer scherpe tarieven. website vanaf € 699,-
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Altijd makkelijk zelf aanpassingen doen

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op

Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de Vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn.

En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, vraag dan hieronder uw vrijblijvende offerte