Nieuw logo en-of huisstijl laten ontwerpen vanaf € 199,-

Logo en huisstijl laten ontwerpen, mooi en betaalbaar. 
Een goed logo is onmisbaar voor uw bedrijf, vereniging of club!

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, dat gaat ook op voor het logo van uw bedrijf. Een goed logo zegt in een oogopslag wie u bent, wat u doet en waar u voor staat.

Bij het ontwerpen van een logo wordt er rekening gehouden met een veelvoud aan factoren; de vorm, de kleur(en), de tekst. Welke kleur er gebruikt wordt draagt bijvoorbeeld heel veel bij aan de uitstraling van uw bedrijf. U wilt een zakelijke en betrouwbare uitstraling, wij weten precies welke kleuren en vormen u dan vooral wel en niet moet gebruiken. Afhankelijk van wat u wilt uitdragen met uw logo, wordt deze volledig op uw imago en bedrijfsfilosofie aangepast.


Logo laten ontwerpen
Een goed ontworpen logo is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf en draagt uw visie en kwaliteit uit. Zorg dat uw bedrijf herkend wordt en kwaliteit uitstraalt en laat ons, naast uw nieuwe website, ook uw logo ontwerpen.

Wij kunnen al een logo voor u ontwerpen voor slechts € 199,-.

Een nieuwe website, een nieuw logo?

Wanneer we voor u aan de slag gaan met het maken van een nieuwe website of webshop, adviseren we graag ook – vrijblijvend – over uw logo. Het ontwikkelen van een nieuwe website is het ultieme moment uw huidige logo eens onder de loep te nemen. Sluit het nog aan bij uw visie? Is uw huidige logo gedateerd? We kijken graag kritisch met u mee.

Wanneer we naast uw nieuwe website ook een nieuw logo voor u mogen ontwerpen, kunnen we dat al voor u doen vanaf € 199,-

We gaan met u in gesprek over uw bedrijf en uw visie, maar ook over uw doelgroep en wat u wilt vertellen met uw nieuwe logo. Met deze kennis gaan we voor u aan de slag om een mooi nieuw logo voor u te ontwerpen dat volledig aansluit bij uw filosofie.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw nieuwe logo geïntegreerd wordt in uw nieuwe website of webshop. Daarnaast ontvangt u uw nieuwe logo in JPG-, PNG- en Pdf-formaat. Deze zijn te gebruiken om uw logo in al uw uitingen door te voeren; briefpapier, visitekaartjes, e-mail et cetera. Aangezien het nieuwe logo uw eigendom is, ontvangt u ook het originele, grafische ontwerp.

Hele nieuwe huisstijl nodig? Dat kan vanaf € 299,-

Als wij uw huisstijl volledig mogen vernieuwen, ontvangt u naast een nieuw logo, ook nieuw ontworpen briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Wij kunnen deze documenten, indien gewenst, tegen zeer lage tarieven door onze drukker voor u laten afdrukken.

Voor brochures, flyers of roll-up banners of alle andere soorten drukwerk!

Om onze service nog meer te vergroten is het bij ons ook mogelijk om uw nieuwe huisstijl door te trekken in het opmaken en ontwerpen van prachtige product-brochures, opvallende actie flyers of uit het oog springende roll-up banners. Kortom u kunt bij ons terecht voor alle soorten grafische ontwerpen van al uw reclame items. Tevens kunt u het bij voor een kleine meerprijs laten drukken, zelfs in hele lage oplages. Informeer dan ook vrijblijvend naar onze interessante drukwerk tarieven.

Wij bouwen moderne websites die conversiegericht

zijn ingericht en die voldoen aan de juiste technieken.

maakt het jezelf niet moeilijk, en kies voor het gemak van ZazouTotaal

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? ZazouTotaal biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

Maak een keuze uit onze logo en huisstijl mogelijkheden

Logo ontwerp vanaf €199,-

Logo en huisstijl vanaf € 299,-

Logo restylen vanaf € 99,-

Bestaande Logo digitaal natekenen € 125,-