GRATIS 29 WordPress plugins bij elke nieuwe website…

Bij elke website die u bij ons afneemt installeren wij GRATIS ons exclusieve pakket met 29 plugins.

Ja je leest het goed, als je nu bij ons een website laten maken (ongeacht de prijs of pakket) installeren GRATIS en VOOR NIKS ons speciale en exclusieve pakket met 29 waardevolle plugins. Dit pakket bevat zeer handige en professionele plugins die op elke website bruikbaar zijn. Middels dit exclusieve pakket kunt alle plugins activeren of deactiveren wanneer dat wenst. De totale waarde is van dit pakket is normaal € 299,-, maar nu tijdelijk krijgt u 100% korting en betaald u deze helemaal niets. Kortom behalve dat wij voor u een zeer mooie en professionelee website kunnen en willen bouwen, stoppen wij hem ook nog eens helemaal vol met 29 top plugins. En dat alles doen we GRATIS.

Het overzicht met alle GRATIS en exclusieve plugins.

Wat is de kracht van ons GRATIS plugin pakket

25+ WordPress Pro plugins​

Op zoek naar de grootste verscheidenheid van WordPress plugins? Kijk dan niet meer verder. Want in ons exclusieve WD plugin pakket vindt je elke plugin die je nodig hebt om een krachtige en veelzijdige WordPress website in één te maken. Bouw uw website in een paar minuten met 25+ kwaliteit plugins, inclusief met een slider, fotogalerij, Formmaker, evenementenkalender en nog veel meer.

Krachtige Wordpres website

Met onze GRATIS WordPress website plugins bundle van 29 plugins kunt u de meest prachtige website maken met alle functionaliteiten die van essentieel belang zijn voor uw bedrijfs website.  Met deze GRATIS plugin bundle bent u in staat om zelf uw website op een eenvoudige, aantrekkelijke en praktische manier in te richten. Sneller en beter dan ooit tevoren. Ja het is echt zo gemakkelijk!

Gratis support met ons onderhouds-abonnement

Ons team staat dagelijks van 8.30 tot 22.00 uur klaar om u te helpen indien u problemen ondervind bij het installeren of gebruik van deze plugins. Als u bij ons een onderhouds-abonnement heeft afgesloten is de support voor deze plugins helemaal kosteloos.