WordPress workshop – cursus website maken in 1 dag

Maak zelf uw eigen WordPress website. Dat kan nu met onze 1 dags workshop/cursus website maken. 
Eenvoudig een mooie website maken met WordPress, dat kun je zelf!

Met het grátis Content Management Systeem (CMS) WordPress is het heel eenvoudig om een mooie en zeer professionele website te maken. Met vele miljoenen gebruikers is WordPress het grootste en beste websiteplatform van de wereld. Daarnaast wordt WORDPRESS continue doorontwikkeld door het WordPress-team; het CMS is dan ook zeer onderhoudsvriendelijk en heel makkelijk te updaten en technisch te onderhouden.

Ook jij kunt leren hoe je met behulp van WordPress een website bouwt. Basiskennis van internet is voldoende om deel te kunnen nemen aan onze WordPress Workshop van een dag. Aan het einde van de cursusdag ben je in staat om zelfstandig een nieuwe website te ontwikkelen, beloofd!

Dagcursus WordPress Workshop

Maak in 1 dag uw eigen website

Waarom aanmelden voor onze dagcursus WordPress workshop?

  • Je hebt een website nodig
  • Je wilt je huidige website vervangen
  • Je wilt WordPress leren kennen en ontdekken
  • Je hebt geen budget om een designer in te huren
  • Je ambieert het om zelf webdesigner te worden
  • Je hebt een WordPress website maar weinig kennis

In onze Webdesign workshop gaan ik samen met jou aan de slag om in één dag jou gewenste website te bouwen. Dit is een zeer leerzame dag en bespaart vele uren tot weken uitzoek werk.

In onze Website maken cursus programma heeft u de keuze uit ruim 340 professionele WordPress thema’s, er zit er vast wel één bij die aansluit bij jou wensen.

Nadat wij samen jou nieuwe website hebben gebouwd en online hebben geplaatst, kunt u daarna altijd bij ons terug vallen op onze GRATIS support en helpdesk.

Workshop bonus pakket

Deze workshop / cursus kost slechts € 499,-

Inclusief een gouden USB stick met het gehele cursus materiaal, onze unieke WordPress handleiding, professioneel website thema en alle benodigde plugins.

Dan is onze WordPress website workshop echt iets voor jou!

    Jij leert hoe wordpress werkt terwijl we samen jouw website maken