Conversiedoelen

Met conversie bedoelt men het percentage websitebezoekers dat daadwerkelijk tot een transactie/aankoop overgaat. Om van een bezoeker van uw website een (potentiele) klant te kunnen maken, speelt de gebruiksvriendelijkheid van een website een cruciale rol. Alle inhoud van uw website moet voor zich spreken, we moeten het de bezoeker zo makkelijk mogelijk maken.

Vanaf € 360,- per maand helpen wij uw conversiecijfers aanzienlijk te laten stijgen.

Antwoorden met data

Waarom doen bezoekers wat ze doen op uw website? Wij vinden het fascinerend om conversies te bestuderen.
Wat spoort bezoekers aan om door te klikken? Wat leest men? En hoe is het scroll-gedrag?
Hebben bepaalde kleuren invloed op het gedrag van bezoekers?

Wij brengen de antwoorden op

dit soort vragen met data in kaart, zodat we precies kunnen zien wat er eventueel anders kan
om de conversie nog verder te verhogen.

Weten is meten

Voordat we aan de slag gaan met uw conversie, bekijken eerst de huidige stand van zaken voor uw website. Als we dit in kaart hebben gebracht, installeren we een aantal plugins op uw website, deze zullen ons helpen om het gedrag van uw websitebezoekers te analyseren en meten.

Deze observatie van uw bezoekers doen we gedurende een vooraf overeengekomen periode, vervolgens maken we de rapportage. Hieruit zal exact blijken waar uw websitebezoekers problemen ondervinden en wat we kunnen doen om dit op te lossen.

Hierop volgen de aanpassingen op uw website, met als doel:een effectievere, gebruiksvriendelijkere website met meer conversie.

  • Nieuwe (potentiële) klanten
  • Meer offerteaanvragen
  • Stijging van omzetcijfers

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is de manier een website hoog te laten scoren in bijvoorbeeld Google.
Wij kunnen ervoor zorgen dat uw in de top 10 van Google goed zichtbaar word. Dit doen we dankzij onze unieke Website SEO Ranking programma.

Met zekerheid gevonden worden op relevante zoekwoorden, dat is allemaal mogelijk met Google ADS of voorheen Google AdWords.
Ik kan uw Google ADS campagne perfect voor u inrichten. Lees meer over Zoekmachine adverteren

Met ons zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse, gaan wij in Google je concurrent verslaan. En dat doen wij dankzij ons speciale SEO optimalisatie programma.